Stiven Sigal: Ako treba umreću za Putina

Specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova za rusko-američke humanitarne veze Stiven Sigal izjavio je da je spreman da se bori na strani Rusije u Ukrajini.
 Stiven Sigal: Ako treba umreću za Putina
Foto: Screenshot (Jutjub/Skaj njuz)
Rekao je i da će, ako bude potrebno, umreti za svog predsednika Vladimira Putina.
 
"Sutradan nakon početka specijalne vojne operacije u Ukrajini napisao sam pismo i uverio se da će ono najverovatnije stići do predsednika Putina. I u pismu sam mu napisao da ćemo sada videti ko su naši pravi sunarodnici i prijatelji, a ko su naši neprijatelji. Ja ću biti na strani svog predsednika i boriću se na strani svog predsednika", naveo je Sigal u svom dokumentarcu "U ime pravde", objavljenom na platformi Smotrim.ru.
Sigal je izrazio uverenje u pobedu Rusije u Ukrajini i dodao da veruje da je glavna snaga Ruske Federacije u istini.
 
"Ja sebe smatram Rusom, moji preci su bili iz Rusije. Verujem da je Bog na našoj strani. Zato ćemo pobediti. Naravno, imamo najbolje vojnike, oružje i vojskovođe, ali na kraju krajeva naša glavna snaga je u tome što smo u pravu", naveo je Sigal.
On je ocenio da su stavovi ruskog predsednika u vezi sa širenjem NATO-a "apsolutno tačni".
 
Rekao je da "Zapad već dugo razvija takve planove i stvara preduslove za slanje svojih specijalnih snaga u Ukrajinu i obuku nacionalista".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin