Noću ulazio u kuće komšija i mirisao im cipele

Sud u Solunu izrekao je jednomesečnu zatvorsku kaznu neimenovanom muškarcu zbog toga što je noću ulazio u kuće svojih komšija kako bi im mirisao cipele.
Noću ulazio u kuće komšija i mirisao im cipele
Foto: Pixabay
Ovaj 28-godišnji Grk rekao je sudu da nije u stanju da objasni svoje ponašanje koje mu je, kako je rekao, izazvalo veliku sramotu.
 
Naglasio je da nije imao nameru da krši zakon ili bilo koga povredi, a komšije su svedočile da nikada nije pokazivao znake agresije tokom svojih noćnih poseta, prenosi AP.
Muškarac je uhapšen pre devet dana u malom gradu Sindosu, oko 15 kilometara zapadno od Soluna. 
 
Policija je pozvana nakon što je komšija zatekao ovog muškarca u svom dvorištu kako njuši cipele, koje su bile ostavljene na otvorenom da se provetre.
Sud je saznao da su se u proteklih šest meseci dogodila najmanje tri slična incidenta, uprkos tome što su komšije tražile od porodice optuženog da ga natera da prestane.
 
Solunski sud ga je osudio za izazivanje nereda i naložio mu da krene na terapiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin