Gost u restoranu u Španiji vratio posluženu hranu, šef kuhinje ga napao i teško povredio

Španska policija uhapsila je šefa kuhinje popularnog restorana na mediteranskom ostrvu Ibici nakon što je napao gosta iz Nemačke koji se žalio na kvalitet hrane i poslao obrok nazad u kuhinju.
Gost u restoranu u Španiji vratio posluženu hranu, šef kuhinje ga napao i teško povredio
Foto: Pixabay
Policija je saopštila da je kuvar, 37-godišnji španski državljanin, pojurio do stola 72-godišnjeg gosta agresivno vičući nakon što je čuo njegovu pritužbu da jelo nije ono što je naručio i da je u lošem stanju. 
Potom je navodno toliko jako gurnuo gosta da je ovaj pao, povredivši leđa i vrat, a kuvar je bacio tanjir na pod i nastavio da ga vređa, navodi se u saopštenju.
Navodnoj žrtvi prošlomesečnog incidenta lokalni zdravstveni centar prvo je dijagnostikovao lagane modrice, ali nekoliko dana kasnije morali su da ga operišu zbog dva krvna ugruška u grudima koji su mu otežavali disanje.
 
Policija je kasnije uhapsila kuvara koji je optužen za nanošenje teških telesnih povreda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin