Vrtić budućnosti, kako ga nazivaju, zadovoljava sve zahteve današnjih roditelja. Deca imaju opciju da uživaju u zdravim obrocima od samog početka. Aktivno planiraju, uzgajaju pa i beru povrće i bilje u vrtu vrtića, a koje se kasnije koristi u receptima.
Obroke sprema poznati kuvar Migel Maestre koji kreira sezonske menije, a deca se podstiču na korišćenje pravog posuđa i pribora, isprobavanje jela drugih kultura i zajedničko sedenje za stolom kako bi se podstakla na društveni razgovor za vreme jela.
"Deca su jako znatiželjna pa se bavimo zabavnim i praktičnim. Naši koncepti se odnose na zdravlje i dobrobit, održivost i koncept kuvanja od bašte do tanjira. Ključni fokus u svim našim centrima je telesno blagostanje s uverenjem da je zdrava ishrana u središtu", izjavila je suosnivačica ovog vrtića Kat Viezorek-Giso.
Obroci koji se deci serviraju su, na primer, testenina s tikvicama i piletinom, čorizo kobasica i čeri paradajz, jabuke i heljda s čia semenkama.
Ovaj vrtić ima još neke impresivne sadržaje poput ribnjaka, lekovitog blata, domaće životinje od kojih su deci najzanimljiviji zečevi, mini fudbalsko igralište i kuhinju na otvorenom.
Boravak u jaslicama košta 140 evra po danu, a u vrtiću, za decu stariju od tri godine, 130 evra.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar