VIDEO: Mladoženja okitio mladu "tepihom" novčanica

Snimak sa svadbe na Filipinima postao je viralan zbog poklona koji je mladoženja dao svojoj supruzi.
Kako se može videti na snimku, mladoženja je iz kofera izvadio niz novčanica koji je bio toliko dugačak da je neke podsetio na tepih. On je ovaj "tepih" okačio svojoj supruzi oko vrata.
 
Ovaj ogrtač od novca je uključivao novčanice u vrednosti milion filipinskih pezosa odnosno 15.670 evra.
Iako je ljudima iz drugih delova sveta ovo izgledalo neobično, zapravo je reč o filipinskoj tradiciji.
Ova tradicija se zove "ples novca", a predstavlja ceremoniju koja podrazumeva prvi ples mladenaca. Postoji nekoliko načina na koje se parovi mogu odlučiti za to, ali centralna tema je da mladenci nose novac u nekom obliku.
 
Neki parovi biraju spori ples dok članovi porodice kače novčanice na svadbenu odeću. Neki se, poput ovog para, odluče za malo drugačiji i ekstravagantniji pristup.
 
@news.com.au That’s how you make a girl feel like a queen! This groom gave his bride the incredible gift of cash rolled out like a carpet, worth $1 million Phillipine pesos (around $25K) #wedding #weddingtiktok #weddinggift #moneytok #bridesoftiktok ♬ original sound - lily✨
  • Л

    16.07.2024 08:00
    Л
    Вероватно је и Млада,унела велик Мираз,чим је овако,окитио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

Sve više starih u Japanu umire samo

U prvoj polovini ove godine u Japanu je kod svoje kuće preminulo ukupno 37.227 osoba koje žive same, pokazuju zvanični podaci japanske policije.