Dete u Sloveniji pešačilo auto-putem u pet sati ujutro: Mališan krenuo kod drugara

Slovenačka policija je juče rano ujutro, zahvaljujući dojavi vozača, pronašla dete koje je pešice krenulo iz Trebnja u Novo Mesto.
Dete u Sloveniji pešačilo auto-putem u pet sati ujutro: Mališan krenuo kod drugara
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nakon dojave jednog vozača, slovenačka je policija oko 5 sati ujutro na auto-putu između čvorova Trebnje i Mirna Peč, zatekla dete s ruksakom, koje je objasnilo da je iz Trebnja krenulo pešice kod prijatelja u Novo Mesto.
 
Vozač automobila je primetio dete kako samo hoda auto-putem, te je pozvao policiju.
Trebanjski policajci su se provozali trasom između čvorišta i primetili dete s ruksakom koje hoda uz ivicu auto-puta, piše RTV Slovenija.
 
Dečaka je policija odvela u stanicu gde je mališan objasnio da je u ranim jutarnjim satima odlučio da maksimalno iskoristi dan odmora i iz Trebnja ode u posetu prijatelju u Novo Mesto.
O svemu je obavešten zabrinuti otac koji je odmah došao u stanicu i rekao da je spavao, te da nije ni znao da je dečak otišao od kuće.
 
Njegovi roditelji nisu znali ništa o njegovom planu da pešači do prijatelja, a ni za rutu pešačenja.
 
"Sve je dobro što se dobro svrši. Policija takođe zahvaljuje pažljivom vozaču koji nas je obavestio o ponašanju mališana i pomogao da incident sigurno privedemo kraju", napisala je policija.
  • ...

    17.07.2024 08:14
    Koliko godina ima dete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom