Otac ostavio bebu u pregrejanom automobilu u Nju Džersiju, ona doživela srčani zastoj

Otac je uhapšen nakon što je njegova ćerka od osam nedelja preminula nakon što je ostavljena u vrelom automobilu u Nju Džersiju, saopštile su vlasti.
Otac ostavio bebu u pregrejanom automobilu u Nju Džersiju, ona doživela srčani zastoj
Foto: Pixabay
Dete je preminulo u ponedeljak u automobilu kad je doživelo srčani zastoj, saopštila je kancelarija tužioca okruga Oušn, piše ABC. 
 
Otac deteta, 28-godišnji Avraham Čajtovski, ostavio je bebu u automobilu na duže vreme, što je utvrđeno kao uzrok i način smrti, rekli su tužioci. 
U Lejkvud taunšipu, gde je dete umrlo, temperatura je u ponedeljak premašila 38 stepeni Celzijusa. Tužioci su rekli da je bebin otac optužen za ugrožavanje dobrobiti deteta.
 
Istraga je u toku i moguće je podizanje novih optužnica, rekli su tužioci.
Najmanje 11 dece umrlo je u vrelim automobilima širom SAD-a ove godine, prema nacionalnoj neprofitnoj organizaciji KidsAndCars.org.
 
Od 1990. najmanje je 1.095 dece umrlo u pregrejanim automobilima, a oko 88 odsto te dece imalo je tri godine ili manje, prema KidsAndCars.org.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

Sve više starih u Japanu umire samo

U prvoj polovini ove godine u Japanu je kod svoje kuće preminulo ukupno 37.227 osoba koje žive same, pokazuju zvanični podaci japanske policije.