Francuskinja dovela ćerku u školu, pa se porodila u učionici

U osnovnoj školi kod francuskog grada Rena zabeležen je nesvakidašnji događaj kada se žena u poodmakloj trudnoći porodila u učionici nakon što je ćerku dovela u školu.
Francuskinja dovela ćerku u školu, pa se porodila u učionici
Foto: Pixabay
Beba je u ponedeljak, prvog dana nove školske godine, na svet došla za svega nekoliko minuta, znatno pre nego što je stiglo ambulantno vozilo, koje je majku i novorođenče zatim prevezlo u porodilište, prenosi televizija BFM, nazivajući bebu "najmlađim školarcem u Francuskoj".
Prilikom porođaja, majci je pomoglo osoblje iz susednih jaslica, odakle su doneli peškire.
Porođaj je bio predviđen za 9. septembar, ali je počeo pucanjem vodenjaka čim je trudna majka stigla sa ćerkom u školu, nakon čega se sve odigralo neverovatnom brzinom.
 
Po dolasku ambulantnog vozila i izlasku iz škole, majka je bebu pokazala roditeljima učenika, koji su ostali u školskom dvorištu kako bi propratili ovaj srećni događaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

Sve više starih u Japanu umire samo

U prvoj polovini ove godine u Japanu je kod svoje kuće preminulo ukupno 37.227 osoba koje žive same, pokazuju zvanični podaci japanske policije.