Kraljičina plaža u Budvi slobodna za kupanje, ranije bila rezervisana samo za goste i biznis elitu

Kraljičina plaža u Budvi slobodna je za kupanje, jer je kompanija koja je zakupac kompleksa Sveti Stefan - Miločer, nije stavila u funkciju plaže.
Kraljičina plaža u Budvi slobodna za kupanje, ranije bila rezervisana samo za goste i biznis elitu
Foto: Pixabay
Razlog je to što nije postignut dogovor sa Vladom oko otvaranja grad hotela "Sveti Stefan" i Vile Miločer, prenose Vijesti.
 
Zakupac je tražio da se omogući privatnost njihovim gostima, kao i da plaže imaju režim kao prošle godine.
Tada je postignut dogovor da Kraljičina plaža bude rezervisana za goste u periodu od osam do 20 časova, a ostatak vremena da mogu da je koriste i ostali.
Kako do toga nije došlo, Kraljičina plaža, koja je decenijama unazad rezervisana samo za goste i političku i biznis elitu, danas je bila puna ostalih turista.
 
Na naljepšoj crnogorskoj plaži možete se kupati, postaviti peškir gde vam odgovara, doneti svoj suncobran, a neizostavni su prodavci krofni i kukuruza.
  • xexexexe

    22.06.2024 20:41
    Biznis elita u Budvi, kraj vica
  • Joe

    22.06.2024 19:50
    nudisti
    Na toj plaži sam se kupao go pre dve decenije. Nije bilo nikog drugog na plaži. Istina, bio je kraj septembra ...
  • Limanac

    22.06.2024 19:36
    Kod nas Kamenjar i dalje kraljevska plaža. Za kraljeve privatizacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Turisti ponovo mogu da idu na Kapri

Popravljen je cevovod koji vodi pijaću vodu na Kapri, pa je turistima dozvoljeno da ponovo posete to italijansko ostrvo, saopštio je u nedelju njegov gradonačelnik Paolo Falko.