Er Srbija: Moguća velika odstupanja od reda letenja tokom večeri

Avio kompanija Er Srbija saopštila je da su tokom večeri moguća velika odstupanja od planiranog reda letenja.
 Er Srbija: Moguća velika odstupanja od reda letenja tokom večeri
Foto: 021.rs

Kako navode, do toga dolazi usled izrazito nepovoljnih vremenskih uslova u centralnoj i zapadnoj Evropi i posledičnog pomeranja aerodromskih dozvola evropskih kontrola letenja.

"Za sve avio-kompanije koje lete u pravcu severno i zapadno od Beograda, uključujući i Er Srbiju, očekuju se prosečna kašnjenja od dva do tri sata na većini letova. Kao posledica toga, može doći do isticanja radnog vremena letačkih i kabinskih posada, kao i isticanje radnog vremena pojedinih aerodroma, što sve može imati dalje nepovoljne posledice na odvijanje saobraćaja", naveli su u saopštenju.
Er Srbija se izvinila putnicima zbog najavljenih odstupanja od planiranog reda letenja, do kojih dolazi zbog okolnosti koje su van njihove kontrole.
 
Svi putnici koji eventualno budu izgubili svoje konekcije, biće preusmereni na alternativne letove.
 
Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800/ 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.
  • Kiza

    14.07.2024 13:09
    Mizda fali avion
    Jedan A-319 je nepotrebno odleteo u Egipat da tamo neki likovi mlate praznu slamu, mozda je poremetio raspored letova svojim odsustvom.
  • Milana

    12.07.2024 21:39
    Zašto kasni jug?
    Opravdanje za Zapad je i razumljivo, ali zašto svi letovi za Tursku kasne 2-3 sata. Isto toliko se čeka na prtljag pri dolasku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja