"Oliver" otkazao: Trajekt sa 340 putnika se pokvario u Jadranskom moru, stiže tegljač

Trajekt Oliver sa 340 putnika, koji je iz Splita krenuo za Velu Luku u 10.30 i prema redu plovidbe tamo trebalo da doplovi oko 13 sati, na Korčulu će stići tek u večernjim satima, uz pomoć tegljača
"Oliver" otkazao: Trajekt sa 340 putnika se pokvario u Jadranskom moru, stiže tegljač
Foto: Pixabay
"Trajekt Oliver danas je isplovio redovnom rutom za Velu Luku. Tokom putovanja došlo je do tehničkog kvara. Oko pola sata smo pokušavali da rešimo taj problem, privremeno smo uspeli, ali se ponovo desio tehnički problem. Intenzivno pokušavamo da rešimo situaciju, kako bismo što pre dovezli trajekt Oliver do Vele Luke. Angažovali smo tegljač koji bi putnike trebalo da doveze u luku do 19 časova", rekla je novinarima Jelena Ivulić, koordinatorka plovnog puta od Splita do Dubrovnika, prenosi Slobodna Dalmacija.
Ona je dodala i da će Jadrolinija pokriti sve troškove i zahvalila se putnicima na razumevanju.
Slobodna Dalmacija prethodno je javila da je Jadrolinijin trajekt "Oliver" pretrpeo tehnički kvar i da je ostao bez oba motora, te da je potpuno van funkcije.
  • BV

    25.07.2024 21:19
    ?
    @Mikan

    Kako nije bitna - pa komšiji crkla krava!
  • Mikan

    25.07.2024 19:58
    Bravo
    Jako bitna vest i informacija.
    Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja