Er Srbija: Moguća kašnjenja letova zbog ponovnog kvara IT sistema beogradskog aerodroma

Er Srbija je sopštila da, usled ponovnog kvara IT sistema beogradskog aerodroma, danas u popodnevnim i večernjim časovima može doći do stvaranja većih gužvi na šalterima za prijavu na let.
Er Srbija: Moguća kašnjenja letova zbog ponovnog kvara IT sistema beogradskog aerodroma
Foto: 021.rs
Navodi se da, kao posledica toga, u večernjem talasu može doći do značajnijih kašnjenja letova avio-kompanija koje poleću sa beogradskog aerodroma, uključujući i Er Srbiju.
U slučaju da kvar tokom dužeg vremena ne bude saniran, prijava na let će se obavljati ručno, što će dodatno usporiti čitav proces.
Usporavanje procesa može dovesti do potencijalnih pomeranja aerodromskih slotova od strane evropske kontrole letenja i daljih posledičnih odstupanja od planiranog reda letenja, isticanja radnog vremena posade, kao i isticanja radnog vremena pojedinih aerodroma, navela je Er Srbija.
 
Svi putnici koji eventualno budu izgubili svoje konekcije, biće preusmereni na alternativne letove.
  • Bluesbaba

    02.08.2024 17:52
    Pešta je zakon
    Ma nije valjda.... :)
  • Sreten

    02.08.2024 16:52
    Eto šta sve mora da se govori da se ne bi reklo jasno i nedvosmisleno - uhakovani smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.