Avio-kompanija zbog turbulencija ukida omiljeno jelo na dugim letovima

Južnokorejska avio-kompanija zbog čestih turbulencija tokom avio-letova odlučila je da iz ponude u meniju izbaci omiljeno jelo putnika - instant nudle.
Avio-kompanija zbog turbulencija ukida omiljeno jelo na dugim letovima
Foto: Pixabay
Šolja instant rezanaca "Šin ramjun" omiljena je među putnicima koreanske avio-kompanije, ali od 15. avgusta ona više neće biti u ponudi na letovima u ekonomskoj klasi ove kompanije ka Americi, Evropi i Bliskom istoku.
"Odluka je deo bezbedonosnih mera koje je donela avio-kompanija kako bi zaštitila putnike na letovima. Zbog čestih turbulencija supa se prosipa i stvara opekotine, jer stjuardese u ekonomskoj klasi nose po nekoliko šolja sa vrelom vodom", saopštio je portparol avio-kompanije "Korean air".
Umesto supe obnovljena je ponuda grickalica, sendviča, kolača...
 
Kako navode iz avio-kompanije, broj turbulencija tokom letova se udvostručio u odnosu na 2019. godinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.