Stjuardese ne pomažu putnicima da podignu prtljag i stave ga u ormarić, evo zašto

Ukoliko ste ikada bili iznervirani jer vam stjuardese ne pomažu da podignete prtljag i stavite ga u ormarić, niste sami. Međutim, postoji razlog zašto to ne rade.
Stjuardese ne pomažu putnicima da podignu prtljag i stave ga u ormarić, evo zašto
Foto: Pixabay
Naime, stjuardesa Sijera Mist otkrila je na društvenim mrežama da one nisu plaćene sve dok svi putnici nisu u avionu i dok se vrata ne zatvore.
"S obzirom na to, postoji razlog zašto vam kažemo da vam ne možemo pomoći. Ukoliko se povredimo, nećemo dobiti kompenzaciju zato što nam smena nije počela", rekla je ona.
Druga stjuardesa Kat Kamalani potvrdila je da je ova informacija tačna i dodala da svi putnici misle da taj posao treba da odradi stjuardesa.
 
"Zapravo, iz naše avio-kompanije, ali i mnogih drugih, kažu da to ne radimo jer ćemo se bespotrebno povrediti", navela je ona. 
  • predrag

    15.09.2024 15:39
    Sada kada se naplacuje predati prtljag, pa ga zato svi nose sa sobom u kabinu... nece valjda 2 stjuardese da podizu 150 kofera po 10 kg u pretince ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.