Avio-kompanija iz Dubaija zabranila putnicima da nose pejdžere i toki-voki aparate

Avio-kompanija "Emirejts" zabranila je putnicima da nose pejdžere ili toki-voki aparate na svim letovima za, iz ili preko Dubaija, navodi se u uputstvima za putovanja.
Avio-kompanija iz Dubaija zabranila putnicima da nose pejdžere i toki-voki aparate
Foto: Pixabay
Zabrana se odnosi i na prijavljeni i na kabinski prtljag, prenela je Al Arabija.
 
Policija Dubaija će zapleniti sve zabranjene uređaje, ako ih pronađe. 
Talas eksplozija pejdžera i toki-voki aparata pogodio je Liban u septembru dan za danom.
 
U masovnim eksplozijama pejdžera ubijeno je 12 osoba, a hiljade su povređene. U eksploziji toki-voki aparata koje su koristili boraci Hezbolaha, poginulo je 20 ljudi, a ranjeno više od 450.
Vodeći avio-prevoznik u Dubaiju takođe je objavio informacije o letovima za i iz Jordana, Iraka, Irana i Libana.
 
"Emirejts" će od nedelje nastaviti da leti za Aman, svi letovi za i iz Iraka i Irana ostaće otkazani do ponedeljka, dok će letovi za i iz Bejruta ostati otkazani do 15. oktobra.
 
Zabrinutost zbog eventualnog izbijanja šireg sukoba na Bliskom istoku navela je međunarodne avio-kompanije da obustave letove za region ili da izbegnu prolazak kroz vazdušni prostor u tom području.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.