Bajdenov vučjak ponovo ugrizao pripadnika obezbeđenja: To je 11. put

Pas predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao je u ponedeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Beloj kući.
Američki mediji navode da je to 11. put da je ovaj dvogodišnji nemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsedničkog obezbeđenja.
"Oko 20 časova uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsedničke porodice koji ga je ujeo. Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući", izjavio je za CNN šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi.
Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.
 
Bajdenov pas je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, navodi CNN pozivajući se na prepisku američke Tajne službe.
 
Zvaničnici Bele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke svog porodičnog ljubimca.
  • Max

    28.09.2023 15:53
    Kakav Gazda,takav pas
  • Ivan S

    28.09.2023 08:54
    Kakva vest,takav portal
    Ovo je važna vest za svet.Sa nestrpljenjem očekujemo komentare Banderaša i Limanca latiničnog.
  • Драган

    27.09.2023 11:59
    на газду
    Агресивно, на газду, пашче.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Kod Briona snimljen kit

U blizini Briona je snimljen kit, koji se kretao u pravcu Muzila, što je redak i izuzetno značajan događaj za ovo područje Jadranskog mora.