VIDEO: Haski koji laje na italijanskom jeziku oduševio korisnike interneta

Video haskija iz Italije kako odgovara svojoj vlasnici oduševio je korisnike interneta.
VIDEO: Haski koji laje na italijanskom jeziku oduševio korisnike interneta
Foto: Pixabay
Kao i svaki pravi haski, Aaron ne laje već proizvodi zvukove i zavija, ali ovaj poseban pas to radi s prepoznatljivim italijanskim naglaskom.
 
Aron, sibirski haski iz Italije, ima 130.000 pratilaca na društvenoj mreži TikTok.
Brojka bi se mogla povećati nakon što se internetom proširio video njegove komunikacije s vlasnicom.
 
Na snimku se čini da Aron odgovara vlasnici Antoniji koja mu se obraća na italijanskom, oponašajući njen govor i čak koristeći tipičan italijanski pevni naglasak - zavijajući naglašene slogove i samoglasnike na kraju rečenice.
"Ovaj haski govori italijanski bolje od mene", napisao je jedan korisnik u komentarima.
 
Na jednom od snimaka čini se da ponavlja reč "vabbuo" što u napuljskom dijalektu znači nešto poput "dobro" ili "u redu".
 
 
Međutim, ovo možda i nije tako neobično, piše Men’s Journal. Naime, prema istraživanju iz 2000. govor vlasnika utiče na lavež pasa i psi prilikom glasanja razvijaju naglaske nalik onima koje koriste njihovi vlasnici.

Teme

Haski
  • Bezelbub

    02.12.2023 09:28
    Boli me mozak od ovog smeća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Muškarac ujeo anakondu koja ga je napala

Muškarac u Brazilu ugrizao je džinovsku anakondu koja se obmotala oko njega pokušavajući da ga zadavi u amazonskoj prašumi u oblasti Tera Santa na severu Brazila.