Hrvatski policajci tragali za 50 ukradenih pilića: Pronašli 17 i osumnjičenog za krađu

Policija u Hrvatskoj, odnosno Novoj Gradišci, delimično je bila uspešna u potrazi za 50 ukradenih pilića.
Hrvatski policajci tragali za 50 ukradenih pilića: Pronašli 17 i osumnjičenog za krađu
Foto: Pixabay
Kako pišu Nezavisne.com, hrvatska policija pronašla je pronašla 17 ukradenih pilića, baš kao i osumnjičenog za ovu nesvakidašnju krađu.
Iz Policijske uprave brodsko-posavske rekli su da su policajci Policijske stanice Nova Gradiška završili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom.
Utvrđeno je, kako navode, da je on u noći između 13. i 14. jula iz ograđenog dvorišta, vlasništvo 63-godišnjaka, ukrao 50 živih pilića.
 
"Ukrao je i nekoliko plastičnih kanti, plinsku bocu s montiranim grejačem, nekoliko desetina kilograma hrane za piliće te 20 litara sredstva za suzbijanje korova. Policijski službenici su pronašli i od osumnjičenog oduzeli 17 ukradenih živih pilića, te deo drugih otuđenih predmeta i vratili vlasniku", naveli su iz Policijske uprave brodsko-posavske.
  • Koja

    24.08.2024 11:42
    Hehe
    Drugosrbijancima ovo nije za podsmeh hehe , zz top ćestitke tvojoj policiji ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja