"Ted nije mrtav": Mačak se pojavio na vratima vlasnice nakon što je kremiran

Mit o tome da mačke imaju devet života testiran je do krajnjih granica kada se voljeni ljubimac jedne Britanke pojavio na njenim vratima nakon što je "kremiran".
 "Ted nije mrtav": Mačak se pojavio na vratima vlasnice nakon što je kremiran
Foto: Pixabay
Nići Najt iz Njubija u Severnom Jorkširu bila je na letovanju u Turskoj kada joj je komšija javio da se njen mačak Ted udavio u obližnjem jezercetu, piše BBC, prenosi RTS.
 
"Morala sam da kažem svom mužu i našoj četvoro dece. Svi smo bili veoma tužni jer je Ted bio voljeni član naše porodice", rekla je za britanski javni servis.
Dok su ona i njena porodica bili van zemlje organizovala je sahranu, a pre toga da krematorijum "Heavenly Pets" preuzme telo i kremira ga.
 
Četiri dana nakon što je obavljena ceremonija, Ted je kroz vratanca ušao u njenu kuću.
Dok smo još bili u Turskoj videla je nekoliko prouštenih poziva od žene koja joj je čuvala mačku.
 
"Taman što smo prihvatili činjenicu da Teda više nema, nisam verovala kad mi je rekla. Morala je da mi pokaže uživo snimak da bih videla da je Ted zaista živ", prisetila se Nići Najt.
 
Ubrzo je shvatila da je platila 130 funti da kremiraju drugu mačku. Kada se vratila kući i otišla po urnu, videla je na njoj natpis "Ted nije mrtav".
  • Nikola

    07.09.2024 12:32
    Zaključak
    Fantazije su uvek za nekoga zanimljive.
  • The Lalosh

    07.09.2024 10:39
    :)
    Ted's not dead!
    :D
  • Ovo je

    07.09.2024 10:11
    I naša priča
    Suprug je našao ispred kuće pregaženu mačku, za koju smo oboje pomislili da je naša. Sahranili smo je u dnu bašta pod drvetom kako dolikuje. Vraćajući se u dvorište videli smo da na kutiji ispred vrata čeka naša oplakana maca sa sve "Mjaoo". Muž me tada upita:"Pa čiju smo mi mačku sahranili?" "Sahranjena" gospođica je još uvek sa nama, 7 godina posle "sahrane".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja