Muškarac ujeo anakondu koja ga je napala

Muškarac u Brazilu ugrizao je džinovsku anakondu koja se obmotala oko njega pokušavajući da ga zadavi u amazonskoj prašumi u oblasti Tera Santa na severu Brazila.
Muškarac ujeo anakondu koja ga je napala
Foto: Pixabay (ilustracija)
U očajničkom pokušaju da se spase, on je zario zube u ogromnu zmiju u blizini njene glave, drugi muškarac koji je bio u čamcu uhvatio ju je za rep, dok je treći pokušao da otkači reptila sa čamca.
 
Na snimku koji je načinjen sa čamca vidi se da je nakon više od pola minuta zmija odustala i pustila čoveka, prenosi Miror. 
Nije poznato da li je muškarac zadobio povrede kada se uhvatio ukoštac sa zmijom.
 
Napadi anakonde su inače retki.
Anakonda, poznata i kao vodena boa, jedna je od najvećih zmija na svetu, a može da naraste više od osam metara dužine i dostigne težinu do 200 kilograma. 
 
Anakonde nisu otrovne, ali se obavijaju oko plena dok ga ne uguše, a zatim celog progutaju. 
  • Spajk

    03.10.2024 00:16
    Vest je kad covek ujede zmiju i opozicija uradi nesto korisno.
  • Realista

    02.10.2024 15:37
    news bizzare
    Tanjug.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Poljski premijer objavio rat dabrovima

Dok se Poljska bori pod teretom poplava izazvanih jakim kišama širom centralne Evrope, poljski premijer Donald Tusk je okrivio dabrove za pogoršanje problema.