VIDEO: Jeste li ikada videli mešanca haskija i korgija? Evo prilike

Luna, mešanac haskija i korgija, postala je zvezda na Tiktoku zbog svog upečatljivog izgleda koji kombinuje karakteristike obe rase.
VIDEO: Jeste li ikada videli mešanca haskija i korgija? Evo prilike
Foto: Screenshot(Youtube/GeoBeats Animals)
Njen vlasnik je napravio profil na Tiktoku na kom deli Luinine svakodnevne dogodovštine, a mnogima je posebno simpatičan njen izgled koji kombinuje dominantne karakteristike haskija i kratke noge rase korgi.
 
Snimak u kom pokazuje kako izgleda Luna prikupio je više od 10 miliona pregleda, a ovaj pas svakodnevno uveseljava korisnike Tiktoka svojom tvrdoglavošću koja je zapravo karakteristika obe rase.
Mešanac haskija i korgija, koji se često naziva "horgi" kombinuje različite karakteristike obe rase. 
 
Obično nasleđuje upečatljiv izgled haskija, s gustom dlakom. Njihov izgled nije definisan a njihova dlaka može biti različitih boja. 
 
Uticaj korgija je očigledan i ogleda se u njihovoj čvrstoj građi i kratkim nogama. Kao rezultat toga, ova šarmantna mešavina spaja inteligenciju i nezavisnost haskija s nežnom i lojalnom prirodom korgija.
Što se tiče temperamenta, "horgi" je prijateljski nastrojen, društven i otvoren, što ga čini odličnim kućnim ljubimcem. Poznati su i po svom razigranom i energičnom raspoloženju, koje zahteva redovnu fizičku aktivnost kako bi bili srećni i zdravi.
 
Iako ih njihova inteligencija čini sposobnim za dresuru, oni mogu pokazati i dozu tvrdoglavosti, odražavajući nezavisne osobine obe pasmine.
 
Svojom ljubaznom prirodom i privlačnim izgledom obogaćuju domaćinstva koja im pružaju pažnju, mentalnu stimulaciju i fizičku aktivnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Muškarac ujeo anakondu koja ga je napala

Muškarac u Brazilu ugrizao je džinovsku anakondu koja se obmotala oko njega pokušavajući da ga zadavi u amazonskoj prašumi u oblasti Tera Santa na severu Brazila.

Poljski premijer objavio rat dabrovima

Dok se Poljska bori pod teretom poplava izazvanih jakim kišama širom centralne Evrope, poljski premijer Donald Tusk je okrivio dabrove za pogoršanje problema.