Lekari spasili bebu koja je progutala krstić

Lekari u Peruu spasili su život bebi koja je progutala privezak u obliku krsta.
Lekari spasili bebu koja je progutala krstić
Foto: Pixabay
Majka desetomesečne devojčice uplašila se kad je videla da malena ima problema s disanjem prošle subote. Odmah ju je odvela u bolnicu, a lekari su uz pomoć snimka otkrili da je beba progutala privezak u obliku krsta.
"Hvala lekarima na čudu. Ovo je novi početak. Ovo je dar i blagoslov, čudo što su spasili moju ćerku", kazala je majka bebe Marikarmen Sajami Rosas za Rojters.
Lekari su rekli da je zahvat bio vrlo komplikovan s obzirom na to da se radi o krstu.
 
"Zaglavio se u gornjoj trećini jednjaka. Iako smo pokušavali, prvo nismo mogli da ga uklonimo. Bio je zaglavljen, morali smo da pokušavamo više puta pre nego što sam uspeo da ga izvadim", kazao je lekar Luis Estavez Kabaniljas, koji je bio zadužen za zahvat u bolnici u La Libertadu.

Teme

beba
  • Aleksej

    16.11.2023 06:06
    Xexe
    Amin :)
  • pera

    15.11.2023 12:44
    "Ovo je dar i blagoslov, čudo što su spasili moju ćerku"
    a sto se to desilo detetu i ko je sad ovo cudo napravio, lekari ili ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje