Slušni aparat je higijena i kultura života

Danas da idemo gluvi kroz život nekako ne ide, koristiti slušni aparat je prosto higijena i kultura života, rekla je nedavno dr Galina Joković, ORL specijalista i subspecijalista audiologije.
Slušni aparat je higijena i kultura života
Foto: Screenshot
Po njenim rečima, treba da priznamo sebi koliko god to bilo neprijatno i neugodno da možda slabije čujemo ili slabije razumemo govor ali to svakako ne treba da utiče na naš kvalitet života i da dovodi do toga da se povlačimo u izolaciju, da izbegavamo socijalne kontakte ili druženje. 
 
"Slušni aparati su nešto što danas mora da se ima i treba da se koristi", smatra Joković. 
Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u Audiovox predstavništvo u Novom Sadu, jer imaju rešenje za dobar sluh. 
 
Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? 
 
Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh, a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 20 godina rada predstavništva u Novom Sadu, 120 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.
"Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5.000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata", poručuju u Audiovox-u.
 
Zakažite besplatni termin u poslovnoj jedinici Audiovox-a u Novom Sadu u ulici Masarikova 18, a radno vreme je radnim danima od 9 do 20 časova. 
 
Ukoliko želite da zakažete svoj termin pozovite na broj telefona 021 459 494. Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI.
 
Akcija traje do 31. oktobra, a broj besplatnih termina je ograničen - zakažite svoj termin još danas.

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje