Kako da produžite rok trajanja jagodama

Retki su oni koji ne vole sladak ukus jagoda, ali problem je što one brzo gube na svežini.

Retki su oni koji ne vole sladak ukus jagoda, ali problem je što one brzo gube na svežini.

Evo kako da sačuvate omiljenu poslasticu od propadanja.

Za početak, napravite mešavinu jabukovog sirćeta i vode u odnosu 1:10.

Jagode potopite u ovaj rastvor i ostavite ih nekoliko minuta, zatim ih isperite, ocedite i prebacite na čistu kuhinjsku krpu kako bi se što bolje osušile.

Nakon toga jagode stavite u frižider, a trebalo bi da posle ovakvog tretmana ostanu sveže i do dve nedelje.

  • V

    25.05.2014 12:06
    Hvala
    probaću ovaj savet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje