Autor: Tanjug

Život
25.05.2016.
22:54
Najveće količine štetnih kancerogenih aditiva E250 ljubitelji mesnih prerađevina u organizam će uneti ako konzumiraju salamu od pilećih prsa, parizer, zimsku ili čajnu, pokazalo je veliko istraživanje o količini nitrita i nitrata u hrvatskim mesnim proizvodima na kojem je radilo četvoro hrvatskih naučnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna