Kada bi pravili HLEB onako kako treba da se pravi a ne ovaj hemijski, ne bi morao jutarnji već uveče da se baci, jer se raspao. Nekada, kad se pekao HLEB, bio je dobar i jestiv i nakon tri dana. Onim što (eventualno) treba da se baci, hranila se stoka i živina. Ne treba otkrivati toplu vodu ponovo.
Pitajte nase experte, mi smo u tome nenadmasivi. Jednostavno je, za pocetak ga pretvoris u rezani a posle menjas one klipove sa datumom dok beli ne postane crni ili zeleni
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Od neprodatog hleba mese nove proizvode
Autor: B92
Život
•06.07.2019.
•14:30 > 14:33
Komentari 3
Deda Pera
Kaćanka
...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H