Autor: B92

Život
20.03.2022.
14:52
Entoni Delon potvrdio je da je svom ocu Alenu obećao da će biti uz njega onog dana kada čuveni francuski glumac odluči da više ne živi.
  • Dragan

    21.03.2022 11:02
    Podrška Delonu
    Kupio sam i prošle godinbe registrovao pištolj samo zato da ako se teško razbolim prekratim sebi muke. Samo lekaraski pregled i takse koštali su me oko 9.000 dinara. Moj otac je umro teško bolestan u bolnici. Svedok sam užasnog maltretiranja bolesnika od strane osoblja, bolnica u stanju raspadanja, nehigijene i opšteg haosa, Dok mi je ova pamet, nikada neću ući u neku od njih kao pacijent.
  • Ivana

    21.03.2022 03:17
    Eutanazija
    Žao mi je što voluntarna eutanazija nije legalizovana u svim zemljama i omogućena svima bez obzira na godište, postojanje fizičke ili mentalne bolesti.
    Iz ovog teksta je očigledno da je to samo privilegija nekolicine.
    Naravno, bilo bi možda i naivno i utopijski verovati da će jednakost među ljudima ikada postojati.
    Antinatalizmom protiv bola, patnje i nametnute mučne egzistencije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna