Autor: Hina

Život
04.04.2022.
10:20
Naučnici su proveli godine prskajući oksitocin u nozdrve lavova i otkrili su da su druželjubiviji prema svojim lavljim susedima i manje skloni rici na strance kad su pod uticajem "ljubavnog hormona".
  • Slucaj

    04.04.2022 18:20
    @Kirbi
    Koja crna bolest nekretanja? Izmislili ste to. Imam jednog psa kog zovem smorisa. Od rodjenja je aktivan samo koliko mora. Bio je mrsav dok nije kastriran. Drugi primer - zenka je vec drugu nedelju na auto-putu, na istom mestu. Ograda je razvaljena pa je malo sa jedne, malo sa druge strane. Selo se vidi, moze da ode. Htela sam da je prebacim negde ali nije htela da ide. Ima svu slobodu ovog sveta ali bira da ostane gde jeste.
  • Kirbi

    04.04.2022 14:46
    Psi
    Zloupotreba ljudi je ne čuvena. Psi koji su satima zatvoreni u stanovima, polude kad vide gazdu. Oni se ne obraduju gazdi nego zrncetu slobode koje dobiju kad gazda odluči da mu dopusti da vrši nuždu, trči i jede. Pas bez problema, pretrči desetine kilometara, au zarobljeništvu par kilometara. Zato i oboljevaju od bolesti nekretanja.
  • Gvozden

    04.04.2022 10:40
    Prepustite to prirodi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna