Autor: Tportal

Život
20.04.2022.
10:48
Iako je lišeno većeg dela vitamina i minerala, pšenično brašno u glatkoj ili oštroj formi idealno je za pečenje.
  • Slucaj

    20.04.2022 13:39
    Nikad necu zapamtiti. Bar mogu da krivim brasno kad mi ne uspeju vanilice.
  • Kira

    20.04.2022 13:13
    Hvala
    Za ovu informaciju, uvek me je zanimalo, a nikako da proverim negde :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna