Autor: Index.hr

Život
01.11.2022.
08:52 > 09:04
Iako najčešće pokušavamo da izbegnemo stres i situacije koje mogu da nas naljute, stručnjaci su došli do zanimljivog podatka koji će vas iznenaditi.
  • %statističar

    01.11.2022 11:40
    e
    moj statističaru/ Neposredno posle izbora je bio egzaltiran jer je po njemu uspeh slagati, prevariti, krivotvoriti, kupiti, uceniti, pretiti - i tako pobediti na izborima. U takvom društvu želi da živi.Samo zbog ove rečenice trebao bi se zavući u mišju rupu nikad više ne progovoriti , lažov si , loš si , bezobrazan si ...
    jednom rečju guba ljudska , koja ni poraz ne priznaje (iako je ogromna razlika)
  • Statističar

    01.11.2022 10:54
    Algoritam za analizu kretanja ljudi i stila pisanja je pokazao da se ista osoba krije iza nesuvislih, alkoholno suvoparnih i krajnje provokativnih komentara potpisanih sa- Slavko, e, stvarno, eks, aleksandar, akademik, afak, aga, @aga, agamemnon, dobrivoje, acika, antibot, Vladimir, meša.
    (Nekada, možda zbog previše brlje, bude bez potpisa, samo kuca tekst nervozno i nečitko)
    Verovatno je najbolje za našu mentalnu higijenu da niko normalan na takve komentare ni ne odgovara. Ako niko normalan ni ne da glas- ostaće samo glasovi botova.
    Neposredno posle izbora je bio egzaltiran jer je po njemu uspeh slagati, prevariti, krivotvoriti, kupiti, uceniti, pretiti - i tako pobediti na izborima. U takvom društvu želi da živi.
  • meša

    01.11.2022 09:57
    zgubidani
    čitajte, pola sata , a ne ceo dan svaki dan !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna