Burek je SAMO I UVEK SAMO OD MESA.
Sve ostalo su PITE.
O kombinacijama peciva po NS pekarama i ostalim po Srbiji da ne komentarišem.
Podloga za Ginisa.
Smehotres.
U pekarama samo proju i suvu perecu kupujem… od ostalih umetničkih dela mi ide žgaravica… burek u specijalizovanim radnjama ovog delikatesa, a langoš na najlonu kod onog što već 20+ godina priča iste viceve…
Ne znam da li je do mene ali mislim da je bas ali bas tesko pronaci dobro pecivo,burek a pogotovo pljeskavicu u Novom Sadu. Niko ne ide na kvalitet,samo da bude neki krs i da nama potrisacina bide skuplje.
Mogu da se kladim da pekare i picerije ni ne koriste pravi sir nego onaj biljni
Kad uđeš u prosečnu pekaru glavnog grada "žitnice Evrope" ne možeš gledati od beline pekarskih proizvoda. Nešto integralno ili što je jestivo drže u špajzu ili ćošku. Aman bre ljudi prizovite se pameti, povedite računa o zdravlju.
U nasim pekarama mozete cesto zateci najneverovatnije kombinacije nekoga ko je mislio da je super spojiti nesto sto nema veze sa vezom u najgoru splačinu.."Zitnica Evrope" sa najgorim kvalietom pekarskih proizvoda, cast malobrojnim izuzecima..
Malo je poznato da pekara Fulji zapravo vodi poreklo od stare venecijanske loze di Fugli, koji su Mlecima i doneli pizza-wurst nakon što je Carigrad pao.
Zadnji put sam jeo viršlu pre neke dve decenije, pileću. Đubre je smrdelo na ošureno perje... Ako imate makar trunku samopoštovanja i zdravog razuma nemojte jesti viršle, paštete i parizere, bolje namažite masti i ’leba. Botovi, vi slobodno nastavite sa vašom podrigušom, ovo se ne odnosi na vas.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Turbo food: Pica-viršla iz novosadskih pekara - samo da Italijani ne saznaju
Autor: 021.rs
Život
•02.11.2022.
•12:03
Komentari 22
@s
s
Stohadin
Sve ostalo su PITE.
O kombinacijama peciva po NS pekarama i ostalim po Srbiji da ne komentarišem.
Podloga za Ginisa.
Smehotres.
Dudarim II
Stevan
R49
Ako saznaju, umreće od smeha.
Rade
pajo patak
Zajec
Mogu da se kladim da pekare i picerije ni ne koriste pravi sir nego onaj biljni
Darkoni
Katica
Пишта
Tja
U zemlji cudesa...
Sale
Limanac
Видовити Золтан
Troller
Zemlja čudesa
Probati obavezno
Mikika
miki
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H