@Deks
"kljukanje gusaka je ipak manje surovo od toga"
Kako to misliš? Od čega je kljukanje manje surovo kad i kljukane guske takođe zakolju.
Naprotiv: manji je problem guske zaklati neizmučene.
Bravo za Čarlsa.
Vojvodina je isto imala tradiciju proizvodnje guščje jetre kljukanjem, Mađarska je i danas veliki proizvođač. Ne vidim neki problem sa primenom kljukanja s tim da bi to trebalo raditi na što humaniji način. Meso je veoma bitno za ljudsku ishranu, jedenje mesa je omogućilo ljudsku inteligenciju i prosperitet. Da bi došli do mesa, ljudi moraju raditi i neke na prvi pogled surove radnje poput ubijanja životinja, a kljukanje gusaka je ipak manje surovo od toga.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Guščja pašteta zabranjena u kraljevskim rezidencijama u Britaniji
Autor: RTS
Život
•19.11.2022.
•20:28 > 20:47
Komentari 2
Dzoni
"kljukanje gusaka je ipak manje surovo od toga"
Kako to misliš? Od čega je kljukanje manje surovo kad i kljukane guske takođe zakolju.
Naprotiv: manji je problem guske zaklati neizmučene.
Bravo za Čarlsa.
Deks
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H