Autor: Nezavisne novine

Život
19.03.2023.
06:56
Sirovo povrće i voće često je najbolji način za unos hranjivih materija, vitamina i minerala u organizam, jer mu se termičkom obradom gube blagotvorni efekti na naše zdravlje.
  • Nevena

    20.03.2023 11:30
    @Cicka
    Hvala Cicka na super receptima.
  • Stohadin

    19.03.2023 16:19
    Klopa
    Sirov krompir se pomalo grickao kad se nije htelo u školu,zbog odgovaranja,kontrolnih ili pismenih kad smo bili u "frci".
    Simptomi bili:
    Povišena temperatura i stomačni problemi.
  • Cicka

    19.03.2023 07:46
    Prokelj je jednostavna namirnica za spremanje , prvu vodu u kojoj je prokelj provrio treba obicno baciti pa ga skuvati desetak minuta u drugoj posoljenoj vodi, ocediti pa na malo ulja proprziti prezlu u nju uvaljati skuvani ocedjen prokelj , nije los za jelo kao prilog uz neku snclu cak i hladan , a moze se uvaljati u mlevene orahe koje ne treba prziti kao prezlu . Moze se samo ocediti , posoliti i dobro pobiberiti , sve je ukusno koliko moze prokelj biti ukusan ali najukusniji je kada se zapece u rerni ali se ne isplati zbog skupe struje, jedino ako se pravi u isto vreme recimo neka pita a do nje da se pece u drugom plehu prokelj .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna