Autor: Tanjug

Život
10.04.2023.
05:02 > 07:01
Grupa zaposlenih u američkoj kompaniji Tesla je između 2019. godine i 2022. tajno uzimala privatne snimke iz automobila mušterija i delila ih međusobno, a neki video snimci su bili vrlo privatni.
  • q

    10.04.2023 12:55
    Javna tajna... kompanije mogu skoro bez ikakvih posledica da ugrozavaju privatnost korisnika... Fejsbuk mi prvo pada na pamet,bilo je price i o tome da Kina spijunira korisnike Tik Toka... ali zanimljiva mi je informacija da bas u ovom trenutku dolazi informacija o spijuniranju korisnika Tesle...kada je Mask otvorio fabriku Tesla u Sangaju a da ne pominjemo to koliko njegova platforma utice na medijski rat demokrata i republikanaca u SAD..

    Za koju godinu privatnost ce postati pravi luksuz, ako vec nije.
    Mask je takodje vlasnik Neuralink kompanije koja se bavi ocitavanjem talasa(misli) korisnika, a cini mi se da je vestacka inteligencija na korak od citanja misli korisnika. Zvuci neverovatno,ali koliko puta vam se desilo da vam iskoci reklama o necemu o cemu samo razmisljate?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna