Autor: Pun kufer

Život
04.06.2023.
22:52 > 16:06
Savršeni poh ima hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost.
  • Milan

    05.06.2023 15:54
    Meso nikad ne čekićam. To je uništeno i suvo kao daska posle toga. Meso se posoli dobro i utrlja ulje. Tako sme da ostane van frižidera i duže. Nauljeno meso zahvati manje brašna, i bude ravnomerno. Prži se na srednjoj temperaturi. Tanko isečeno i ovako panirano neće popiti ulje i ostavi se na ubrus posle prženja. Čak i ohlađeno će i dalje biti sočno a ne osušena daska. Prijatno.
  • Zemlja čudesa

    05.06.2023 00:56
    Još jedna ideja
    Meso nakon vađenja iz friteze stavite na stari hleb isečen na kriške da se ocedi. Lepše upija višak masnoće nego papirni ubrusi i poh ostaje hrskav i sa donje strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna