Pravo maslinovo ulje mora u frižideru da se kristalizuje kao parafin. Kad ga progutate, mora da vas zapeče u grlu. Kupite laser sa zelenim zrakom. Što jači. Kad sa njim osvetliti flašu, zrak mora promeniti boju u crvenu bordo. Što je tamniji, bolje ulje. Ako je loše ulje zrak ostaje zelen. Ako je mešavina, vide se slojevi a zrak pri prolasku kroz slojeve menja boje. Ili se vidi trunje u zelenoj boji. Ja im u Grčkoj napravim pometnju. Nude mi ulje da ćutim. Šta će mi falš ulje. Proverio sam ulje na Tasos u cedionici. Super je.
Nisam strucnjak niti imam para za Maslinova Ulja da ga konzumiram stalno! Kada sam bio na Siciliji pre 14 godina probao sam Maslinovo Ulje iz Glinene posude sa domacim Hlebom i Sirom toliko je bilo gusto i ukusno da Hleb pomalo umaces u njega i tako ga jedes uz casu Crnog Vina. Jednostavno nikada bolje i ukisnije nisam probao od tada!
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Kako da prepoznate pravo ekstra devičansko ulje
Autor: N1, Ordinacija.hr
Život
•23.07.2023.
•23:43 > 10:24
Komentari 3
Ljubivoje
Regode
Kostic
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H