Autor: Hina

Život
27.07.2023.
12:19
Sašimi od svilene bube ili kari od cvrčaka ponovo su na jelovnicima u Japanu kako insekti polako postaju održiviji izvor hrane.
  • probao skakavca

    05.08.2023 02:17
    i bebu skakavca, na Biofahu,
    sajmu organske hrane u Nirnbergu. Skakakavac totalno bezukusan samo hrskav kao grisina, beba malo bolja, samo zato jer je bila u čokoladi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna