Pojede hladnu sarmu, ali iz frižidera, a ne ono kao, stoji na stolu 3 dana pa se ohladila... Ma da.... Završila bi u kanti brže nego Mijatovićeva lopta do prečke Van Der Sara.
volim kuvanje, sto bi rekli paprikas bi mogao svaki dan al najsladje se najedem hladnog, sunke, slanine, sira, luka, paradajza, domaceg hleba, lepinje, masti, cvaraka i mleka
p.s. preradjevine samo iz domace radinosti a za novcem nek trce drugi
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Zašto nas topla hrana privlači i ispunjava više od hladne?
Autor: Index.hr
Život
•20.08.2023.
•08:15
Komentari 2
Druže
Jaa
p.s. preradjevine samo iz domace radinosti a za novcem nek trce drugi
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H