Mali dodatak na recept:
Pre dodavanja ostalog povrca, proprzite/izdinstajte luk i sargarepu, da se malo karamelizuje. Onda dodajte vodu, bundevu i krompir.
Dok se kuva dodajte malo senfa.
Nemojte odlivati vodu, nego stavite taman toliko koliko treba da bude odredjene gustine (to je vec iskustvo).
Tako mozete bukvalno sa bilo kojim povrcem, tikvice, karfiol, boranija... ili kombinacija. Luk, sargarepa i krompir su obavezni :)
Ludujte za zacinima. Kim, korijander, djumbir, vlasac... Nadjite sebi najbolju kombinaciju.
Prijatno
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Još jedan jesenji recept: Potaž od bundeve i šargarepe
Autor: Coolinarka
Život
•10.10.2023.
•22:20 > 09:59
Komentari 1
Nimbus
Pre dodavanja ostalog povrca, proprzite/izdinstajte luk i sargarepu, da se malo karamelizuje. Onda dodajte vodu, bundevu i krompir.
Dok se kuva dodajte malo senfa.
Nemojte odlivati vodu, nego stavite taman toliko koliko treba da bude odredjene gustine (to je vec iskustvo).
Tako mozete bukvalno sa bilo kojim povrcem, tikvice, karfiol, boranija... ili kombinacija. Luk, sargarepa i krompir su obavezni :)
Ludujte za zacinima. Kim, korijander, djumbir, vlasac... Nadjite sebi najbolju kombinaciju.
Prijatno
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H