Autor: Tanjug

Život
22.10.2023.
17:13 > 17:14
"Srbija voz" pojačava sastav voza na relaciji Prijepolje-Beograd, na kojoj će ubuduće nedeljom saobraćati dupli vozovi koji će u sastavu imati dve spojene garniture.
  • Bobi

    23.10.2023 08:32
    Čudo u Šarganu
    Mnogo studenata koristi liniju. Komfornije je, a verovatno i jeftinije od autobusa. Svi će oni mahom otići u inostranstvo posle studija da stranim državama zaradjuju visok standard, a naš narod ulaže novac od poreza i rada u njihovo obrazovanje! Treba doneti zakon o zabrani zapošljavanja fakultetlija u inostranstvu da bi se poboljšavao srpski standard. A sve uz zakon da poslodavci apsolutno poštuju zakon o radu i zakon o ponašanju i ophođenju u javnom prostoru! Bez drskosti, prostakluka, vređanja, povišenog tona, agresije i nasilja pogotovo! Kazna za najmanje kršenje 2 godine strogog zatvora bez mogućnosti pomilovanja uz strogi nadzor naroda da li se kazna u potpunosti sprovodi.
  • Zemlja čudesa

    22.10.2023 22:21
    Kad navale Beograđani kući...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna