Autor: N1 Zagreb

Život
02.11.2023.
19:05
Američki istraživači su otkrili da zanatsko pivo bez alkohola može da postane leglo bakterija poput Ešerihije koli i salmonele.
  • NS

    03.11.2023 09:14
    Ovo se odnosi samo na bezalkoholno pivo koje nije pasterizovano. Inače i "normalno" pivo se pasterizuje iako je relativno bezbedno od patogena (ali ne i od mikroorganizama koji kvare pivo - mlečnokiselinske bakterije, divlji kvasci... ukoliko se ne pasterizuje).
    Velike pivare pasterizuju naravno i bezalkoholno pivo a za zanatsko bi trebalo da se reguliše kratkim rokom trajanja.
  • Pera

    03.11.2023 08:48
    Kao što napisaše
    Idem odmah da kupim "šest pinti piva od procenta" da imam za nedelju dana.
  • Драган

    02.11.2023 23:13
    zasmetali
    Засметали пиварском лобију....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna