Ovo se odnosi samo na bezalkoholno pivo koje nije pasterizovano. Inače i "normalno" pivo se pasterizuje iako je relativno bezbedno od patogena (ali ne i od mikroorganizama koji kvare pivo - mlečnokiselinske bakterije, divlji kvasci... ukoliko se ne pasterizuje).
Velike pivare pasterizuju naravno i bezalkoholno pivo a za zanatsko bi trebalo da se reguliše kratkim rokom trajanja.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Bezalkoholno pivo može da poveća rizik od infekcije
Autor: N1 Zagreb
Život
•02.11.2023.
•19:05
Komentari 3
NS
Velike pivare pasterizuju naravno i bezalkoholno pivo a za zanatsko bi trebalo da se reguliše kratkim rokom trajanja.
Pera
Драган
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H