Autor: Index.hr

Život
05.11.2023.
05:50
Restoran "Toccoa Riverside" u severnoj Džordžiji u SAD-u postao je viralan nakon objave na Redditu u kojoj je uz fotografiju jelovnika napisano da ovaj restoran dodatno naplaćuje loše roditeljstvo.
  • Novisadka

    05.11.2023 12:40
    Bravo!
    U svetu već uveliko postoje hoteli koji primaju samo odrasle, bez dece. Pa svako može da bira.
  • Apsolutno

    05.11.2023 10:26
    Podržavam
    Molim lepo, seo sam u kafić/restoran/itd da popijem pojedem nešto. Ne trazim tišinu kao u pozorištu, ali mi ne pada na pamet da trpim vaša derišta koje nećete da kontrolišete i puštate ih da vrište, pritom se uopšte ne obazirući na ostale goste lokala. I mislite kako ste dobri roditelji. Ne, niste dobri, očajni ste. Ponašanje deteta je odraz vaše kulture i nivoa sramote.
  • Djordje

    05.11.2023 07:33
    Bravo!
    Bravo! Ovo bi moglo da se uvede i kod nas, posto neki roditelji zaista misle da su kafici i restorani igraonice i da su svi gosti duzni da trpe sto oni ne zele da svoju decu vaspitaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna