Autor: Punkufer.hr

Život
22.01.2024.
09:04
Nema ništa bolje od toplog, ukusnog gulaša, pogotovo tokom hladnijih meseci. Mada u teoriji deluje kao jelo koje se jednostavno priprema, mnogima to ipak ne polazi za rukom.
  • mrva

    24.01.2024 23:09
    crveno vino
  • Mirjana

    23.01.2024 16:30
    Gulas
    Grasak nikad ne stavljam u gulas
    Bozeee svasta
  • Milos

    23.01.2024 05:47
    Ni sargarepa ni grasak ne idu u gulas! Ako se paprika przi zajedno sa mesom gulas moze da postane gorak zato se mlevena paprika dodaje u samo jelo i kuva dugo i krcka da bi ukus bio potpun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna