Nema ništa bolje od toplog, ukusnog gulaša, pogotovo tokom hladnijih meseci. Mada u teoriji deluje kao jelo koje se jednostavno priprema, mnogima to ipak ne polazi za rukom.
Ni sargarepa ni grasak ne idu u gulas! Ako se paprika przi zajedno sa mesom gulas moze da postane gorak zato se mlevena paprika dodaje u samo jelo i kuva dugo i krcka da bi ukus bio potpun.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Pet grešaka koje treba da izbegavate kad pravite gulaš
Autor: Punkufer.hr
Život
•22.01.2024.
•09:04
Komentari 3
mrva
Mirjana
Bozeee svasta
Milos
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H