У последње време то је паста, паста је Панол или за ципеле или за зубе. Ово је тестенина. Таљателе су широки резанци, рецимо. Савршени за тесто са маком.
Špagete i testeninu generalno ni ne kuvam na vatri, svega prvih par minuta. Nakon toga je skinem s vatre i ostavim u poklopljenom loncu određeno vreme u zavisnosti od tipa testine i nema greške, uvek al dente.
sa "saznanjem" da nista u zivotu nisam dobro uradila ni kuvala ni zdravo se hranila, lecila, spavala a eto ostarila nesveznajuca. Sest litara vode e pa vecu glupost ne cuh.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Kako se pravilno kuva testenina i zašto ne treba dodavati ulje u vodu
Autor: Net.hr
Život
•16.03.2024.
•10:50 > 14:05
Komentari 5
Д
Ovosadski
milicica
Sremica M
/
tada se testenina nece ni raspasti a nece biti ni ziva
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H