Autor: Net.hr

Život
16.03.2024.
10:50 > 14:05
Kuvanje testenine treba da bude lako, međutim, neko je prekuva, a nekom, pak, ispadne sirova.
  • Д

    16.03.2024 17:00
    У последње време то је паста, паста је Панол или за ципеле или за зубе. Ово је тестенина. Таљателе су широки резанци, рецимо. Савршени за тесто са маком.
  • Ovosadski

    16.03.2024 16:05
    Špagete i testeninu generalno ni ne kuvam na vatri, svega prvih par minuta. Nakon toga je skinem s vatre i ostavim u poklopljenom loncu određeno vreme u zavisnosti od tipa testine i nema greške, uvek al dente.
  • milicica

    16.03.2024 14:52
    i umrecu
    sa "saznanjem" da nista u zivotu nisam dobro uradila ni kuvala ni zdravo se hranila, lecila, spavala a eto ostarila nesveznajuca. Sest litara vode e pa vecu glupost ne cuh.
  • Sremica M

    16.03.2024 14:33
    Testenina
    Naša domaća testenina se odlično kuva,ali treba znati kako je skuvati.Probajte DANUBIUS.Odlican tekst.
  • /

    16.03.2024 12:30
    /
    najbolje resenje za kuvanje testenine je ne kupiti onu proizvedenu u srbiji.
    tada se testenina nece ni raspasti a nece biti ni ziva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna