Autor: Beta

Život
17.05.2024.
07:00 > 07:11
Pregled značajnih dešavanja u Srbiji i svetu na današnji dan, 17. maj.
  • Žurnalista

    17.05.2024 12:57
    objektivna istina ¾
    Nezapamćen rast evra je direktno priporcionalan pljačkaškoj privatizaciji koja je započeta oko 2004god. Da podsetim, pošto sam iz okoline Bačke Topole. 2004.god. DS u usponu, koju prati ideja o ulasku u EU, nezapamćena promocija i pripaganda za NATO i članstvo, Opština SU, BT, Mali Iđoš posao ii karijera mogući isključivo kroz članstvo u DS-u, čak i u državnim ustanovama poput Domova Zdravlja. Ovo je gola istina. Sve to prati privatizacija i totalna destrukcija i likvidacija i vođenje u stečaj najmoćnijih preduzeća koja su zapošljavala 1000de radnika na severu Bačke. Nezadovoljan narod počinje sve više da odlazi u inostranstvo. 2004. godinu prati i uspon Jerkovićevog super krtela (Karađorđevo, Orešković, Bačka Topola, Zobnatica, Mali Iđoš....). U principu DS i Jerkovič kao da su deo istog paketa u kojem je važila politika pod nezvaničnim sloganom: "il' si snama il' se snalazi kako znaš". A gle čuda, svu oni skupa i njihovi naslednici oduševljeni sa N1, antivakserima i, pazite sad ovo, verom u prqvoslavlje (možda zvuči cinično, ali tako je!). Čast izuzecima naravno, koje lično, smatram malim herojima i simbolima čojnosti i načina na koji su vaspitavani. Ovo je objektivna istina koja se odnosi/la na 3/4 ove super dualne frakcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna