Autor: N1

Život
11.06.2024.
22:24 > 22:08
Malo ljudi razmišlja o prednostima skuše za naše zdravlje, jer cene samo njen ukus.
  • jadran je ćalac

    15.06.2024 15:39
    i keva
    jadranska srdela no1
  • novosadjanka

    12.06.2024 09:41
    Miris ribe?
    Stevo, zamotate skušu u aluminijumsku foliju i pečete u gril-tiganju.
    Kad je gotova, pustite da se malo ohladi,očistite kožu, glavu i rep i iscedite limunov sok.
  • Steva

    12.06.2024 07:58
    Ta skuša i oslić su pre desetak godina bile među najjefinijim ribama u prodavnici i koštale su oko 120-150 din kg.A skuša je nepopularana jer ima izuzetno jak miris.
  • Zare

    12.06.2024 07:17
    Ako izuzmemo prasetinu, nema bolje ribe od pastrmke potocarke.
  • w/e

    12.06.2024 02:56
    glupost
    "Samo jedna vrsta ribe može osigurati ukupnu vitalnost organizma."
    Po cemu se Skusa razlikuje od bilo koje druge masne recne ili morske ribe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna