Autor: N1, The Healthy

Život
12.06.2024.
20:53
Čuvanje određenih namirnica u frižideru usporava rast bakterija i pomaže u sprečavanju trovanja hranom. Ali za neke namirnice je bolje da su na sobnoj temperaturi.
  • Zla...

    15.06.2024 17:13
    Svejedno je...
    ... gde se drži paradajz. Ovo što poslednju deceniju jedemo nije paradajz. Sve drugo je.... ni ukusa - ni mirisa. Zeleno, isprskano...
    Više ga i ne kupujem, tako da nemam brigu gde ću da ga držim.
  • ma daj

    12.06.2024 23:14
    Paradajz sa sobne temperature??? potpuno bezveze. Od kad znam za sebe 50+ god paradajz se držao u friđideru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna