Autor: Danas

Život
25.06.2024.
09:00 > 19:13
Letanja sezona godišnjih odmora uveliko je počela, a mnogi građani već su rezervisali svoja putovanja na neke od morskih destinacija.
  • Mile

    26.06.2024 08:08
    Ne vredi
    Polihrono, početak juna...soba u kojoj se ne može boraviti od smrada iz kanalizacije a provetravanje nije moguće jer nema prozora!! U opisu smeštaja striktno piše da nema mogućnosti za zamenu sobe...Ukazao sam mejlom agenciji na nedostatke i ljubazno me upućuju da problem rešim sa vlasnikom objekta.Probaću sa inspekcijom ..
  • Milan NS

    26.06.2024 07:43
    Ključna reč
    je "delimično".
    Ako sam dobro razumeo: iz nekog razloga use*u ti letovanje, još ako si sa porodicom, pa mala deca... i ti onda ćutiš i trpiš i sve vreme umesto da se odmaraš ti trpiš + misliš o tome kako da ne zaboraviš da podneseš žalbu kad se vratiš kako bi eventualno možda dobio deo uplaćenih sredstava, ne za pretrpljen stres i pokvaren odmor nego razliku između onog što si platio i onog što si dobio.
    Sjajno, sjano, sjano, Srbija pobeđuje!
  • Nesa

    25.06.2024 20:34
    Nesa
    U ovakvoj Srbiji,nikakva! Ako zelis bilo sta da izvuces,sudi ces se i cesto odustati od toga,zbog troskova,kao da i samo"vlasnici" cesto su zasticeni od SNS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna