Autor: Hina

Život
07.07.2024.
13:55
Tim američkih naučnika otkrio je u maslinama komponentu za koju veruju da bi mogla pomoći u borbi protiv gojaznosti i dijabetesa.
  • Bojan

    08.07.2024 09:14
    Bojan
    Masline kao i Urme su dar Prirode coveku! Boravio sam 2 meseca na Siciliji i Masline su neizbezne u svakom jelu kod njih. Najviše mi se dopalo i redovno sam konzumirao koziji sir paradajiz masline domaći hleb koji se umace u gusto maslinovo ulje sluzi se uz neku njihovu prsutu mada nije obavezno i kuvana jaja. Nakon ovakvog obroka skoro ceo dan neosecate glad i imate energije. Dali je bilo od nekog vazduha klime i sl. neznam ali znam kada sam dosao imao sam 92 kg i nakon dva meseca 80 kg bez ikakvih problema iscrpljenosti malaksalosti i sl.! Normalno jelo se i kuvano testo meso ali gore opisani obrok je uvek bio skoro ceo dan na stolu kao i aktivnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna