Autor: Tanjug

Život
14.07.2024.
13:08 > 13:09
Nutricionistkinja Branka Mirković i fizička hemičarka Svetlana Stanišić saglasile su se da je zavisnost od hrane čest problem u današnje vreme i da ljudima nije lako da tu zavisnost osveste.
  • Sandra

    18.07.2024 15:22
    Istina
    Ja bih rekla da su svi ljudi zavisni od hrane, ali možda grešim
  • Td

    14.07.2024 14:19
    Td
    Zavisnost od hrane u vecini slucajeva prouzrokuje siromastvo i strah od gladi. Covek kada ima novca da kupi sta mu oci vide jer 50% ocima jedemo on je sit i zadovoljan. Moj primer je takav dok sam bio sirotinja jeo sam sve i stalno bitno mi je bilo da mi je stomak pun nema reci za izgled i slicno.Kada sam dosao do neke materijalne stabilizacije i sigurnosti poceo sam da biram sto je pre bilo nezamislivo! Poceo sam da vodim racuna o izgledu odlazivsi u teretane spa centre hrana ne svaka itd jer sam imao da kupim. Ali taj strah od gladi i siromastva nikada me do kraja nije napustio i cesto sam decu terao da poked sve i da se hrana ne baca i ostale sirotinjske floskule uz koje sam odrastao i skoro pola zivota ziveo. E sada u tom procesu neko se izvuce ali dobar deo ostane na starom uz obavezan veci stomak i cesto viskom kilaze.Deca…ako se naviknu da ovim o jedu jer im mozes to priustiti ostaju gojazna i netreba ih terati da jedu te tako leciti svoje komplekse na njima! A sta ja znam…laprda sada a pre 15 godina ako rucam ne veceram jer nemam sta ma jedite ako imate sta i odakle bez opterecenja! Koji bre nutricionisti djete…
  • ...

    14.07.2024 13:51
    Priznajem, zavisnik sam
    Ja ne bih mogao da zivim bez hrane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna